Nyheder fra Prisbank.dk

Prisbank nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og - få tilsendt de bedste lånetilbud - helt gratis og uforpligtende.

Danmarks 23 bedste lån.

Totallån

Op til 75.000 kr.

Ansøg her >>


Spargo Finans

Op til 150.000 kr.

Ansøg her >>


ModusFinans

Op til 50.000 kr.

Ansøg her >>


Bank Norwegian

Op til 400.000 kr.

Ansøg her >>


Leasy Mini

Op til 10.000 kr.

Ansøg her >>


Lendon

Kassekredit

Ansøg her >>


Fokuslån

Op til 75.000 kr.

Ansøg her >>


Nordiclån

Op til 50.000 kr.

Ansøg her >>


Santander

Op til 100.000 kr.

Ansøg her >>


Leasy Lavrentelån

Op til 50.000 kr.

Ansøg her >>


Bank Norwegian

kreditkort

Ansøg her >>


Ferratum

Op til 15.000 kr.

Ansøg her >>


DER Privatfinans

Op til 100.000 kr.

Ansøg her >>


Zaplo

Op til 20.000 kr.

Ansøg her >>


Kassekreditten

Kassekredit

Ansøg her >>


Cityfinans.

Op til 400.000 kr.

Ansøg her >>


Selene

Op til 75.000 kr.

Ansøg her >>


Lånlet

Op til 75.000 kr.

Ansøg her >>


Iqfinans

Op til 400.000 kr.

Ansøg her >>


Acceptcard

Kreditkort

Ansøg her >>


Zetfinans

Op til 400.000 kr.

Ansøg her >>


Turbolån

Op til 50.000 kr.

Ansøg her >>


Gokredit

Op til 10.000 kr.

Ansøg her >>


Sparxpres

Op til 50.000 kr.

Ansøg her >>


ModusFinans

Op til 50.000 kr.

Ansøg her >>


Bank Norwegian

Op til 400.000 kr.

Ansøg her >>

Fandt du ikke helt hvad du søgte, kan du gå under menuen alle lån Tryk her>>

Privatlivspolitik

Prisbank.dk respekterer din privatsfære og overholder de gældende love om beskyttelse af data. Til brug for almindelig besøgstatistik opsamler vi data om brugen af siderne på prisbank.dk.

Betingelser:
Prisbank er ikke en låneudbyder, men en finansiel service. Vi samarbejder med flere bank inkl. 3C Retail A/S, Santander Consumer Bank AS, Bank Norwegian, D:E:R A/S, Basis Bank mfl. De personoplysninger, som du oplyser i forbindelse med udfyldelse af vores webform, vil blive gemt i vores system. Ved udfyldelsen af vores form betragtes dette, som din accept af vores betingelser. Du vil blive tilmeldt vores service fra prisbank/OXM ApS, og vil herefter modtage tilbud omkring eller fra vores sponsorer eller samarbejdspartnere via post, email eller SMS. Ønsker du ikke længere, at være tilmeldt vores nyhedsbrev, kan du nemt afmelde dig ved, at benytte vores afmeld link i vores mails. Du kan også sende os en mail til os på info@oxm.dk med ris og ros.

Generelt
Vi har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan vi behandler og videregiver din personlige oplysninger. Personlige oplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller interagerer på anden vis.

Du accepterer nedenstående privatlivspolitik, når du benytter dette site.

Prisbank betegnes efterfølgende som ”vi”, ”vores” eller os”

 

Beskyttelse af dit private oplysninger hos os
Hos os tager vi behandling af dine persondata meget alvorligt.

Vi overholder gældende persondatalovgivning og sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling.

Vi vil i denne privatlivspolitik fortælle, hvordan vi indsamler og behandler dine private oplysninger.

 

Vi behandler følgende personoplysninger om dig:

  • Navn
  • E-mail
  • Fødselsdato
  • Køn
  • Telefonnummer
  • Geografisk placering
  • Tekniske informationer om din computer, tablet eller mobiltelefon.
  • Browser Notification ID
  • Ip-adresse
  • Cookies

Formål med behandlingen jf. GDPR artikel 6.1.f
Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:
Udarbejdelse af oversigter til websites, E-mails, SMS og Browser Notifikationer.
E-mail-kampagner med tilbud, nyheder eller andre kampagner. SMS-kampagner med tilbud, nyheder eller andre kampagner. Browser Notifikationer med tilbud, nyheder eller andre kampagner.

 

Vores behandling af dine personlige oplysninger jf. GDPR artikel 6.1.a og b

1. Vi indhenter altid dit samtykke, inden vi indsamler og behandler dine personoplysninger.

2. Vi indsamler og behandler dine personoplysninger til specifikke og relevante formål.

3. Vi indsamler og behandler kun for os helt relevante og nødvendige personoplysninger.

4. Vi videregiver ikke dine personoplysninger uden dit samtykke.

5. Vi opdaterer og sletter dine personlige oplysninger, når de ikke længere er relevante i forhold til formålet.

6. Korrekte og ajourførte personlige oplysninger

 

Beskrivelse:

1.
Vi indhenter dit samtykke, inden behandlingen af dine personlige oplysninger
Vi indhenter altid dit samtykke inden vi behandler dine personlige oplysninger til de specifikke og relevante forhold. Dit samtykke er grundlaget for vores behandling af dine personlige oplysninger, medmindre vi har andet lovligt retsligt grundlag for at behandle dine personlige oplysninger.

Dit samtykke er altid frivilligt, og du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

2.
Vi indsamler og opbevarer dine personoplysninger til specifikke og relevante formål
Vi indsamler, opbevarer og behandler kun personlige oplysninger om dig til de specifikke og relevante formål, der er omtalt ovenfor, eller såfremt der er tale om andre lovlige forretningsmæssige formål. Der indsamles, opbevares og behandles alene såkaldte almindelige personoplysninger, som er nævnt ovenfor.

3.
Vi behandler kun relevante og nødvendige personlige oplysninger
Vi behandler kun dine personlige oplysninger til legitime formål. Personoplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de oversigter, kampagner eller annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine interaktioner og adfærd, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller anden service. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Vi behandler således ikke flere personlige oplysninger, end det er nødvendigt af hensyn til de konkrete formål. Vi behandler dog også dine personlige oplysninger i det omfang det er relevant at hensyn til vores overholdelse af gældende lovgivning.

Vi minimerer behandlingen af dine personlige oplysninger, herunder mængden af behandlede oplysninger mest muligt, således at vi minimerer muligheden for misbrug.

4.
Vi videregiver ikke dine personlige oplysninger uden dit samtykke jf. GDPR 6.1.f
Vi videregiver kun dine personlige oplysninger til vores samarbejdspartnere, herunder til brug i vores markedsføring, hvis du forinden har givet samtykket hertil. I forbindelse med vores indhentelse af et sådant eventuelt samtykke, vil du blive informeret nærmere om, hvad persondatene vil blive brugt til. Du kan til enhver tid gøre indsigelse imod en sådan videregivelse.

Hvis vi kontaktes af myndighederne, vil vi i så fald kunne videregive dine personlige oplysninger uden dit samtykke.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Vi forbeholder os dog ret til at bruge andre databehandlere uden for EU til at assistere os i vores forretning. Dette vil dog i givet fald alene ske under overholdelse af gældende regler om overførsel af personlige oplysninger jf. lovgivningen. Du kan læse mere om dette her http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?qid=1401799946706&uri=CELEX:32010D0087.

5.
Vi opdaterer og sletter dine personlige oplysninger, når de ikke længere er relevante i forhold til formålet
Vi kontrollerer, at dine personlige oplysninger, som vi behandler omkring dig, ikke er forkerte eller ikke ajourførte. Ydermere tager vi relevante skridt til at sikre os, at forkerte personlige oplysninger straks slettes eller rettes. Vores service er afhængig af, at dine personlige oplysninger er korrekte og ajourført. Vi beder dig derfor oplyse om relevante ændringer i dine oplysninger ved at kontakte os snarest efter ændringen.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af karakteren af oplysningerne og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår dine personlige oplysninger slettes.

Hvis du også har samtykket til, vi kan markedsføre os til dig via e-mails, sms’er og browser-baserede notifikationer med relevant markedsføring, vil vi hvert 3 år bede dig om at forny dit samtykke til vores markedsføring, såfremt du ikke har været aktiv på din profil i disse 3 år.

6.
Korrekte og ajourførte personlige oplysninger
Du er selv ansvarlig for at dine indtastede oplysninger på vores sites er korrekte og ajourførte.

Opdateringerne foretager du på din egen profil eller via henvendelse til os, se kontaktoplysningerne nedenfor.

Vi ajourfører dine personlige oplysninger, hvis du beder os om det, eller såfremt vi bliver opmærksom på, at dine registrerede personlige oplysninger er forkerte.

Dine personlige oplysninger er beskyttet hos os, og vi har aktiv intern databeskyttelsespolitik
Vi træffer altid foranstaltninger for at sikre, at vi opbevarer dine personlige oplysninger på en sikker måde.

Vi opbevarer dog ikke dine personlige informationer på vores egne virksomhedsservere men hos vores samarbejdspartnere, Emailplatform.dk, Aweber.com og Mailchimp.com, Google Analytics, Doubleclick m.fl. Du kan se deres GDPR privatlivspolitik på deres individuelle hjemmesider. Ønsker du yderligere information hertil kan vi kontaktes på nedenstående kontaktinformation.

Vi har for din sikkerhed truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at evt. personlige oplysninger i vores varetægt hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Vi har udarbejdet en intern databeskyttelsespolitik, som indeholder interne tekniske og organisatoriske instrukser og beskriver de foranstaltninger som vi internt har truffet for at beskytte alle vores data. Ligeledes har vi specifikke procedurer iværksat omkring adgangen til dine personlige oplysninger. Det er kun godkendte medarbejdere, der har tilladelse til at behandle dine personlig oplysninger.

Ydermere tager vi backups af alle vores indsamlede oplysninger med henblik på at undgå tab af disse.

Skulle vi mod forventning blive udsat for et sikkerhedsbrud, der resulterer i øget risiko for dine rettigheder, herunder for, ID-tyveri, økonomisk tyveri, eller anden væsentlig ulempe, vil vi hurtigst muligt underrette dig om dette sikkerhedsbrud.

Dine rettigheder vedr. dine personlige oplysninger:

1. Du har altid ret til at få indsigt i de personlige oplysninger vi behandler om dig.

2. Du har altid ret til at få dine personlige oplysninger rettet eller slettet.

3. Du har altid ret til at tilbagetrække dit afgivet samtykke ved os.

4. Du har altid ret til at gøre indsigelse imod vores behandling af dine personlige oplysninger.

5. Du har altid ret til at få begrænset vores behandling af dine personlige oplysninger.

6. Du har altid ret til at klage til Datatilsynet eller relevante myndigheder.

1.
Du har altid ret til at få indsigt i de personlige oplysninger vi behandler om dig.
Du har på et hvert givent tidspunkt ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi behandler omkring dig. Du har altid ret til at få tilsendt dine personlige oplysninger, som du har oplyst til os i et struktureret, almindeligt anvendt maskinlæsbart format (dataportabilitet)

Denne procedure kan dog i nogle tilfælde være begrænset af hensynet til vores forretningshemmeligheder eller andre rettigheder.

Såfremt du ønsker at gøre brug af din ret til indsigt eller ret til dataportabilitet, kan du henvende dig til os. Vi behandler din anmodning hurtigt muligt, og du kan forvente et svar indenfor 30 dage.

2.
Du har altid ret til at få dine personlige oplysninger rettet eller slettet
Hvis du er af den opfattelse, at de oplysninger, som vi behandler om dig er forkerte, har du altid ret til at få dem rettet eller slettet. I nogle tilfælde vil vi ikke kunne rette eller slette dine personlige oplysninger, såfremt vi er lovmæssigt pålagt at opbevare disse oplysninger, i forbindelse med retslige krav eller lign. Vi vil i disse tilfælde kun rette eller slette de oplysninger vi ikke er pålagte at opbevare.

Ønsker du at få rettet eller slettet dele eller alle dine personlige oplysninger, bedes du rette henvendelse til os via nedenstående kontaktinformationer. Vi behandler din henvendelse hurtigt muligt, og du kan forvente et svar indenfor 30 dage.

3.
Du har altid ret til at tilbagetrække dit afgivet samtykke ved os.
Du har altid ret til at tilbagetrække dit afgivet samtykke til, at vi må behandle dine personlige oplysninger helt eller delvist.

I så fald du tilbagetrækker dit afgivet samtykke, vil vi stoppe med at behandle dine personlige oplysninger i relation til formålet med dit afgivet samtykke. Skulle vi have dit samtykke på andre af vores produkter, fortsætter vi med at behandle dine personlige oplysninger i relation til disse produkter.

I nogle tilfælde vil vi ikke kunne acceptere din tilbagetrækkelse af dit samtykke, såfremt vi er lovmæssigt pålagt at opbevare disse oplysninger, i forbindelse med retslige krav eller lign. Vi vil i disse tilfælde kun slette de personlige oplysninger, vi ikke er pålagte at opbevare.

Din tilbagetrækning af samtykke vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagetrækning af dit samtykke.

Ønsker du at tilbagetrække dit samtykke, bedes du rette henvendelse til os via nedenstående kontaktinformationer. Vi behandler din henvendelse hurtigt muligt, og du kan forvente et svar indenfor 30 dage.

4.
Du har altid ret til at gøre indsigelse imod vores behandling af dine personlige oplysninger jf. GDPR artikel 6.1.e eller f.
Du har altid ret til at gøre indsigelse imod vores behandling af dine personlige oplysninger, herunder dog ikke udtømmende, at de bliver brugt til vores markedsføringsmæssige formål. Du kan ligeledes altid gøre indsigelse til os, hvis du er af den opfattelse, at dine personlige oplysninger bliver behandlet i strid med gældende lovgivning eller det samtykke, som du har afgivet til os.

Ønsker du at gøre indsigelse, bedes du rette henvendelse til os via nedenstående kontaktinformationer.

Vi behandler din indsigelse hurtigt muligt, og du kan forvente et svar indenfor 30 dage.

5.
Du har ret til få begrænset vores behandling af dine personlige oplysninger
Du har ret til at modsætte dig behandlingen af dine personlige oplysninger og få behandlingen af dine personlige oplysninger begrænset:

Særligt har du ret til at modsætte dig behandling af dine personlige oplysninger til brug i direkte markedsføring. Hvis du gør indsigelse mod behandling med henblik på direkte markedsføring, må dine personlige oplysninger ikke længere behandles til dette formål.

Imens vi behandler din indsigelse, som du har gjort imod rigtigheden af dine personlige oplysninger, som vi behandler om dig eller imod lovligheden af behandlingen. Begrænsningen eller indstillingen af behandlingen af dine personlige oplysninger gælder indtil, at din indsigelse er afgjort.

Ønsker du at få begrænset eller stoppet dele eller alle dine personlige oplysninger, bedes du rette henvendelse til os via nedenstående kontaktinformationer. Vi behandler din indsigelse hurtigt muligt, og du kan forvente et svar indenfor 30 dage.

6.
Du har ret til at klage til Datatilsynet eller relvante myndigheder
Du har altid ret til at klage til Datatilsynet eller andre relevante myndigheder, hvis du ikke er enig i vores afgørelser om din ret til indsigt i dine personlige oplysninger, ret til dataportabilitet, ret til rettelse eller sletning af personlige oplysninger, ret til begrænsning af behandling af dine personlige oplysninger eller ret til at gøre indsigelse imod behandlingen af dine personlige oplysninger eller tilbagetrækning af dit sit samtykke.

Kontaktoplysninger
Har du spørgsmål vedrørende behandlingen af dine personlige oplysninger eller udnyttelsen af dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte os. Ønsker du at komme i kontakt med os, kan vi kontaktes på følgende:

DATAANSVARLIG:

Prisbank.dk

OXM ApS
Gl. Færgevej 87
6300 Gråsten
Email: info@oxm.dk
Telf. 52824564
CVR 35523405